Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguang Haohan International Trade Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Haohan, ΕΠΕ είναι επαγγελματική κατασκευή στη ζαρωμένη μηχανή χαρτοκιβωτίων, όπως τη γραμμή παραγωγής χαρτονιού Corruated, τον εκτυπωτή Flexo και άλλα μηχανήματα, που παρέχουν για την παγκόσμια αγορά. Όλη η μηχανή έχει το πιστοποιητικό του ISO 9001:2000. Τα κύρια προϊόντα της σε κυματοειδές πανό γραμμής παραγωγής περιλαμβάνουν ενιαίο στρώμα, 3 στρώμα, 5 στρώμα και τη 7 ζαρωμένη στρώμα χαρτονένια γραμμή παραγωγής. Η επιχείρησή μας έχει τρέξει από το 1984 και βρίσκεται στην πόλη Cangzhou, επαρχία Hebei. Με την ισχυρή ομάδα τεχνολογίας, η μηχανή είναι καλύτερη και καλύτερος, οι εργαζόμενοι είναι ειδικευμένοι όλο και περισσότερο. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες και περιοχές. Η επιθυμία συνεργάζεται καλά με τους επιχειρησιακούς φίλους από σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από την ίδρυσή της το 1993, η haohan επιχείρηση έχει εργαστεί πάντα στη ζαρωμένη & βιομηχανία κιβωτίων χαρτοκιβωτίων, που κυμαίνεται από, την εξαγωγή και εμπορευματοποίηση των μηχανημάτων για την επεξεργασία του ζαρωμένου χαρτονιού και το δίπλωμα του χαρτοκιβωτίου.

Το 2004, η haohan επιχείρηση που κινήθηκε προς τη νέα προϋπόθεση, που είναι εξαπλωμένη σε μια περιοχή 12,000㎡, που εξοπλίζεται πλήρως και του ανεξάρτητου, διαίρεσε σε περιοχή τρία: κατασκευή, σχέδιο και πωλήσεις.

Το τμήμα παραγωγής περιέχει τα εργαλεία μηχανών και την περιοχή για τη συγκέντρωση των μηχανών….

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 500-2600

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%